Personlig gravering

Lad os tage en snak om dit design! Send os et par detaljer om dit ønske, og vores designer vil hjælpe med at lave dit unikke design.

Den perfekte ring, halskæde eller armbånd fortjener at blive designet kun til dig.

Bliv inspireret #MYIXSIGNET

IX Cushion Signet Ring
1199 DKK inkl gravering
IX Octagon Signet Ring
1898 DKK inkl gravering
IX Cushion Signet Ring
1298 DKK inkl gravering
IX Oval Signet Ring
1898 DKK inkl gravering

Vores

FAVORITTER

Vi kan gravere på top plade, på siden, indvendigt og bagsiden. Her er et udpluk af vores favorit designs, som man kan gravere et personligt og unikt motiv på.

IX Octagon Signet Ring
2298 DKK inkl. gravering
IX Mini Oval Signet Ring
1398 DKK ink. gravering
IX Oval Signet Ring
2298 DKK inkl. gravering

 

 

Personlige indgraverede smykker

Hos Frederik IX kan du i samarbejde med vores design team, få lavet dine egne personlige smykker. Vi kan gravere dine smykker med et motiv, som har stor betydning for dig. Flere af vores kunder har fået deres initialer graveret på deres signetringe, og andre har fået betydningsfulde mærkedage graveret i deres halskæder. Det kunne også være din bedste vens forbogstav, som i har på jeres halskæder. Vi er vilde med at gøre smykker til en personlig accessoires, så du kan få et unikt smykke, som ingen andre har.

Design dine egne smykker

Vi er glade for at have et tæt forhold med vores kunder. Vi prøver hele tiden på at være innovative og finde de bedste måder at fremstille smykker og nye designs på. Derfor er vi meget glade for feedbacken fra vores kunder og at du kan være med til at designe dine egne smykker, så de bliver personlige for dig. Om det er en historie om, hvad du skal have indgraveret eller måske bare en forespørgsel, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Vi har dedikeret vores kundeservice til at kunne vejlede dig til det mest optimale køb for dine behov.

Smykker i højeste kvalitet

Er du på udkig efter moderne smykker i høj kvalitet, så er du kommet til det rigtige sted. Vi går nemlig meget op i de materialer, vi bruger i vores produktion. Dette gør vi ikke kun for at leve op til vores krav til kvaliteten, men også for at sikre dig at dine smykker vil være flotte og kunne holde i mange år frem. Derfor anvender vi også ægte natursten i mange af vores smykker, da disse giver et helt unikt udtryk med deres unikke nuancer i farverne. På den måde vil dine smykker kunne få forskellige udtryk alt afhængigt af, hvordan lyset falder på dem. Dette er blot en af mange ting, der gør vores smykker unikke.

Vi går meget op i at vores kunder er tilfredse med det de køber hos os. Derfor vil vi gerne hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvilken type af smykke, der vil matche dine behov. Vores professionelle team, der har mange års erfaring indenfor smykkeindustrien har hjulpet mange kunder på rette vej til det perfekte smykke hos os.  Derfor skal du ikke tøve med at tage kontakt til os.